Wij maken brood met karakter. Ons brood wordt gemaakt van eerlijke en smakelijke grondstoffen. De grondstoffen worden in de machine gemengd, gekneed en met de hand opgemaakt. Daarna gaat ons brood de rijskast in om te rusten. Na een tijd wordt het brood de oven ingeschoven. Het geheim van dit ovenheerlijke brood is misschien wel dat wij nog gebruik maken van een ‘schietoven’. Het brood wordt nog ouderwets in de oven geschoven, dat zorgt ervoor dat ons brood een lekker knapperig korstje krijgt. Veel bakkers werken tegenwoordig met een ‘stoomoven’. Een heel rek met brood word dan tegelijk de oven ingereden. Dit werkt veel makkelijker maar het brood krijgt niet hetzelfde karakter. Kom maar langs en proef het verschil!

Brood is niet alleen lekker maar ook heel gezond. Het brood bevat ruime hoeveelheden vitamine A en B, vezels, jodium, veel koolhydraten en bevat maar weinig vet.
Bij ons kunt u kiezen uit een ruime hoeveelheid brood. Van volkoren, bruin en wit tot aan luxe meergranen broden.  Maar ook in het klein brood bieden wij U variatie aan. Naast de witte, bruine en krentenbollen hebben wij ook heerlijke zoete suikerbolletjes of lekker hartige pikante maïsbollen.

Tevens maken wij nog zelf ons roggebrood, beschuit, ontbijtkoeken, crackers en krenten / rozijnen brood. Bij specialiteiten kunt u hier mee over lezen.

Misschien is het niet het eerste waar u aan denkt maar brood kun je ook leuk cadeau geven. Wij maken ook krentenbroden van 1 meter of brood  in een vorm van een cijfer! Informeer naar mogelijkheden.


Klik op de afbeeldingen hieronder voor een vergroting ervan

Zelfgebakken brood


         
         
         
         
   

Van Dijks bollen