Kerst
Bij ons komt Kerst niet eerder dan dat Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken. Kerst is een gezellige tijd. De donkere dagen voor Kerst maken wij feestelijk met onze kerstspecialiteit: de Dresdner Weinachstollen. Heerlijk met Roomboter! Of bij de koffie een lekker stukje tulband. Voor kerstcadeautjes kunt u bij ons altijd slagen!

†††


Moederdag


Oud & Nieuw
Vanaf de laatste zaterdag van de herfstvakantie staan wij iedere zaterdag buiten oliebollen te bakken. Zo tellen wij met U het jaar uit! Pas opÖ ons roombotervuurwerk kan U uw vingers kosten!

††

Pasen
Begin maart kunt u bij ons het voorjaar al weer proeven. Met lekkere paasbroodjes voor bij het Paasontbijt zoals broodhaantjes of paasbroden. Ook kunt u ideeŽn opdoen om de Paas tafel leuk aan te kleden. Met vrolijke geschenken geeft u het voorjaar cadeau!

††

Sinterklaas
Eind oktober wordt onze winkel omgetoverd in een echte Sinterklaas winkel. Met zelfgemaakte chocoladeletters, heerlijke brokken speculaas en marsepein. Maar ook ouderwetse Sint Nicolaas broodjes of Taaitaai komen bij ons uit eigen bakkerij.

†† †† ††

Zomer

†† ††