Door het bekijken van de filmpjes op deze pagina krijgt u een goede indruk van onze bakkerij.


Aardbeiensloffen
Proef de zomer!
Paasspecialiteiten
Begin maart kunt u bij ons het voorjaar al weer proeven. Met lekkere paasbroodjes voor bij het Paasontbijt zoals broodhaantjes of paasbroden. Ook kunt u ideeŽn opdoen om de Paas tafel leuk aan te kleden. Met vrolijke geschenken geeft u het voorjaar cadeau!


Truffels
Onze eigengemaakte truffels zijn in heel Nijkerk bekend. Naast de gewone slagroomtruffels hebben we ook advocaat of kaneeltruffels.
Wilt u iets geven wat echt Nijkerks is? Geef dan een doosje gevuld met de Nijkarker kruidenbitter truffel.
Amandelletters / staven / kransen
Handgemaakt met zuiver amandelspijs. Dagelijks vers en verkrijgbaar in het hele alfabet. Een tip van de bakker: voor het serveren even een paar minuten warm maken in een voorverwarmde oven.Brood
Brood is gezond voedsel. Het bevat ruime hoeveelheden vitamine A en B, vezels, jodium, is rijk aan koolhydraten en bevat maar weinig vet. Wij bakken brood zoals brood hoort te zijn. Ambachtelijk en vers uit de oven! Wij hebben een ruim assortiment wit, bruin, volkoren en meergranen broden. Maar ook het roggebrood en de beschuiten maken wij als een van de laatste bakkers zelf.
Chocoladeletters

Wij gieten zelf onze chocoladeletters met romige chocolade van de beste cacao. Daarnaast gebruiken wij ook eerlijke chocolade, dat geeft ons een goed gevoel. Onze chocoladeletters zijn een mooi geschenk om te geven maar ook heerlijk om te krijgen.Kerstspecialiteiten

Bij ons komt Kerst niet eerder dan dat Sinterklaas weer naar Spanje is vertrokken. Kerst is een gezellige tijd. De donkere dagen voor Kerst maken wij feestelijk met onze kerstspecialiteit: de Dresdner Weinachstollen. Heerlijk met Roomboter! Of bij de koffie een lekker stukje tulband. Voor kerstcadeautjes kunt u bij ons altijd slagen!
Oliebollen

Vanaf de herfstvakantie tellen wij met u het jaar af. Op iedere zaterdag staan wij dan voor U buiten aan de kraam heerlijke verse en warme oliebollen te bakken! Ons vuurwerk is gevaarlijk lekker en kan u, uw vingers kosten!

Bakkerij filmpje eind 2008

Vanaf de laatste zaterdag van de herfstvakantie staan wij iedere zaterdag buiten oliebollen te bakken. Zo tellen wij met U het jaar uit! Pas op… ons roombotervuurwerk kan U uw vingers kosten!