Dagvers banket
Slagroomtaarten / snitten en gebak
Luchtig en zachte cake met mooie volle slagroom en een laagje zelfgemaakte jam ertussen.
Traditioneel een sterk gebakje.
Hazelnoot schuim taartje / gebak
Voor ons schuim draaien wij zelf ons schuim met door ons zelf vers gebrande hazelnoten, eiwit en suiker. Alleen dit schuim is al een traktatie op zich!
Maar in een gebakje met mokka of vanille crème en slagroom is het helemaal een lekkernij
Appelcarree
Voor de appelcarree kunnen wij met trots zeggen dat wij hier echt zelf ons eigen recept voor hebben bedacht. Traditioneel wordt een appelcarree gemaakt van bladerdeeg. Maar bij ons niet. Onze appelcarrees hebben een heerlijk boter deeg en een smeuïge frisse appelvulling met bovenop een laagje amandelspijs gedecoreerd.
Roombroodjes
Op vrijdag en zaterdag worden er bij ons verse roombroodjes gemaakt.
Gepoedersuikerde zachte broodjes gevuld met echte Zwitserse room gemaakt met echte vanille!
Op bestelling ook doordeweeks te verkrijgen.
Mergpijpjes
Luchtig cakeje, met een vanille crème, ingerold met amandel marsepein en aan de zijkanten gedoopt in de pure chocolade.


Koeken of droog banket
Gevulde koeken
Boterdeeg met een amandelvulling van zuiver amandelspijs.
Als u deze eenmaal vers heeft geproefd, dan wilt u niet anders meer…
Notenkrakers
Kleine luxe koekjes gevuld met zuiver amandelspijs en gedecoreerd met amandel, walnoot en hazelnoot.
Chocolade
Onze echte specialiteit is de Truffel
Wij hebben twee soorten truffels; chocolade staafjes en slagroom truffels.
Onze truffels worden op ambachtelijke wijze door onze bakkers voor u gemaakt met bewust uitgekozen ingrediënten. Het vakmanschap en de liefde voor het beroep zult u zeker terug proeven in de smaken: sinaasappel, koffie, rum, bitterkoekjes en kruidenbitter.
Een uitspraak van vele klanten is: “vandaag trakteer ik eens op truffels…”.
Maar deze lekkere truffels zijn in een mooi doosje ook een feestelijk geschenk.
