sinterklaas marsepein
sinterklaas Petit four
amandelletter
Sinterklaas pakket

Kerststollen, oliebollen en beignets, Ambachtelijke Bakkers Specialiteiten voor Kerst en de Jaarwisseling

Heeft u ook al zo’n zin in de feestdagen? Gezellig bij elkaar komen en genieten van een vrolijk gedekte tafel. Het ontbijt, de lunch of een borrel en natuurlijk het diner maken het in deze periode extra feestelijk.
Met onze traditie getrouwe bakkers specialiteiten zijn de kerst en oud & nieuw helemaal compleet.

Om u al lekker in de stemming te krijgen hebben wij hierbij de inspiratielijst voor Kerst en de Jaarwisseling. Om thuis op de bank door te kunnen nemen en u op ideeën te brengen. 

Wilt u zeker zijn van een product?
Bestel dan tijdig.

Bestellingen voor de volgende dag of later kunnen via e-mail of ons contactformulier doorgegeven worden. U krijgt van ons een antwoord mail terug als reactie op uw bestelling.

Wilt u voor de dag zelf bestellen, dan kunt u beter telefonisch contact zoeken of gewoon langs komen in onze winkel.

Onze bakkers werken met liefde voor het ambacht om voor u mooie en smakelijke producten te maken. Wij staan natuurlijk open om met iedereen mee te denken naar mogelijkheden en proberen maatwerk te leveren. Onze insteek is om er samen goed uit te komen.

Bestellen kan telefonisch via: 033-245 14 01 of in de winkel.

Houdt rekening met een bestelling stop voor de feestdagen. 

Wij zijn een kleine bakkerij, dit houdt in dat we flexibel nieuwe ideeën vorm kunnen geven in een spontaan nieuw product, maar dat houdt ook in dat we niet altijd alles op voorraad zullen hebben op deze lijst. Omdat het maken van een artikel arbeid vraagt en we in drukke tijden soms keuzes moeten maken.

KERST

Bestellingen voor kerst kunt u plaatsen tot woensdag 22 december 12:00 uur. Hierna kunnen wij uw bestelling niet meer aannemen, maar het is daarna nog wel mogelijk om in de winkel iets lekkers uit te zoeken. U kunt uw bestelling ophalen binnen een tijdsslot. Vrijdag 24 december is onze winkel geopend tussen 07:00 en 16:30 uur. Het is mogelijk om u bestelling te laten bezorgen, hiervoor vragen wij € 3,75 bezorgkosten, vanaf € 50,- kunnen wij gratis bezorgen. Het is voor ons niet mogelijk aan te geven hoe laat de bestelling bezorgd wordt. Door de drukte zijn wij telefonisch soms slecht bereikbaar, onze excuses hiervoor.

OUD EN NIEUW

Bestellingen voor de Jaarwisseling kunt u plaatsen tot woensdag 28 december 12:00 uur. Hierna kunnen wij uw bestelling niet meer aannemen, maar het is daarna nog wel mogelijk om in de winkel iets lekkers uit te zoeken. U kunt uw bestelling ophalen binnen een tijdsslot. Vrijdag 31 december is onze winkel geopend tussen 07:00 en 16:30 uur. Het is mogelijk om u bestelling te laten bezorgen, hiervoor vragen wij € 3,75 bezorgkosten, vanaf € 50,- kunnen wij gratis bezorgen. Het is voor ons niet mogelijk aan te geven hoe laat de bestelling bezorgd wordt. Door de drukte zijn wij telefonisch soms slecht bereikbaar, onze excuses hiervoor.