sinterklaas marsepein
sinterklaas Petit four
amandelletter
Sinterklaas pakket

Pasen 2022

Pasen komt er aan en wat is er gezelliger dan samen aanschuiven bij het paasontbijt, de paasbrunch of paaslunch.
Natuurlijk hebben wij diverse brood en banket specialiteiten om uw pasen compleet te maken.

Hieronder vindt u ter inspiratie een ruime greep uit ons paas assortiment. Voor ons volledige assortiment en bestellen kunt u in de winkel terecht.

Bestellen kan telefonisch via: 033-245 14 01 of in de winkel.

Wij zijn een kleine bakkerij, dit houdt in dat we flexibel nieuwe ideeën vorm kunnen geven in een spontaan nieuw product, maar dat houdt ook in dat we niet altijd alles op voorraad zullen hebben op deze lijst. Omdat het maken van een artikel arbeid vraagt en we in drukke tijden soms keuzes moeten maken.

Bestellingen voor Pasen kunt u plaatsen tot donderdag 14 april 12.00. Hierna kunnen wij uw bestelling niet meer aannemen, maar het is daarna nog wel mogelijk om in de winkel iets lekkers uit te zoeken. Als u uw bestelling op zaterdag 16 april wil ophalen, dan kan dat bij de afhaaltent tussen 8:00 en 16:00 uur. De winkel is zaterdag 16 april geopend tussen 07:00 en 16:30. Het is mogelijk om u bestelling te laten bezorgen, hiervoor vragen wij €3,75 bezorgkosten, vanaf €50,- kunnen wij gratis bezorgen. Het is voor ons niet mogelijk aan te geven hoe laat de bestelling bezorgd wordt. Door de drukte zijn wij telefonisch soms slecht bereikbaar, onze excuses hiervoor.