sinterklaas marsepein
sinterklaas Petit four
amandelletter
Sinterklaas pakket

Pasen 2024

Pasen komt er aan en wat is er gezelliger dan samen aanschuiven bij het paasontbijt, de paasbrunch of paaslunch.
Natuurlijk hebben wij diverse brood en banket specialiteiten om uw pasen compleet te maken.

Hieronder vindt u ter inspiratie een ruime greep uit ons paas assortiment. Voor ons volledige assortiment en bestellen kunt u in de winkel terecht.

Bestellen kan telefonisch via: 033-245 14 01 of in de winkel.

Wij zijn een kleine bakkerij, dit houdt in dat we flexibel nieuwe ideeën vorm kunnen geven in een spontaan nieuw product, maar dat houdt ook in dat we niet altijd alles op voorraad zullen hebben op deze lijst. Omdat het maken van een artikel arbeid vraagt en we in drukke tijden soms keuzes moeten maken.

In de winkel staan diverse chocolade paasfiguren, opgemaakte paaseieren of andere heerlijke geschenken. Ook hebben we paaseitjes in witte-, melk- en pure chocolade, ambachtelijke gevulde chocolade eitjes en bonbon eitjes. Voor de prijzen hiervan kunt u contact opnemen met de winkel.

Het is mogelijk om een leuk pakketje samen te stellen om bijvoorbeeld cadeau te geven, vraag naar de mogelijkheden in de winkel. Hiervoor vragen wij een toeslag op de cadeau verpakking.

Natuurlijk maken wij ook ons normale assortiment gebak, taarten, snitten en sloffen. Kom gerust in de winkel langs om even rond te kijken of te overleggen over de mogelijkheden.